Sommarfärgerna som dominerar 2021

Sommaren är här och det finns inget bättre tillfälle att bära plagg med mycket färg. Sommarens modefärger är en blandning av massor med färgsprakande kulörer. Det finns mängder med snygga och läckra kläder för dam i butikerna. Våga ta ut svängarna i sommar och köp en klänning eller något annat fint plagg i en av sommarsäsongens hetaste färg.

Rosa dominerar i sommar

Rosa är verkligen en av de stora trendfärgerna för sommaren och den nyansen som det syns mest av är cerise eller stark rosa. Men alla rosa nyanser är glödheta och du kan ha olika rosa nyanser i en och samma outfit. Gammelrosa och pastellrosa är två rosa färger som är väldigt populära. Om du inte vill bära en hel outfit i rosa kan du alltid satsa på att bära olika accessoarer i rosa. En väska, örhängen, solglasögon, scarf eller skor är perfekta om du inte vill gå all in. En färg som ligger nära pastellrosa är lavendellila. Kombinera gärna den lavendellila färgen med olika brunbrända toner och mossgröna inslag för ett få full stilpoäng.

Gult är en pigg färg som livar upp

Gult är en av sommarens färger och vem blir inte glad av gult? Det är en pigg färg som livar upp. Du kan ha gult på princip vilket plagg du vill. Om du gillar mönster kan du med fördel ha ett mönstrat plagg med gul basfärg. Orange som är nära besläktad med gult är också en av färgerna som dominerar i sommar. Du kan bära plagg med allt från terrakotta till ljus aprikos.

Grönt på allt

Grönt i mörka toner kan du ha på allt från matchande set till badkläder. Det är den perfekta färgen att bära om du vill ha färg men inte allt för sprakande. En annan färg som inte sticker ut är brunt. Plagg i chokladbrunt och kanel är helt rätt och du kan gärna bryta av de bruna plaggen med gult, orange eller grönt.

Vitt är en riktig sommarfärg som alltid fungerar

Det finns inte en sommar då vitt inte är aktuellt. I år ska du helst bära vitt från topp till tå. Kombinera olika material på dina vita plagg för att få mer liv i din outfit. Om du endast ska ha en klänning i sommargarderoben så ska den vara vit. Förutom krispigt vitt kan du absolut klä dig i krämvitt eller smörgula accenter, det kommer ge en härlig tvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sintea