Snyggt och funktionellt mode på sjön

När du seglar är det viktigt att du har praktiska och funktionella kläder. Det finns riktigt snyggt mode som ger mycket funktionalitet samtidigt som kläderna sitter väldigt bra. Kläder som funkar för både båt- och landliv.

Mode på segelturen

När du är ute med segelbåten, eller om du har motorbåt, vill du bära kläder som ger dig mycket rörlighet och som är komfortabla. Kläderna måste fungera för alla de moment som du behöver göra. Det finns riktigt bra kläder som är både praktiska och snygga. Med bra funktioner som hög andningsförmåga, samtidigt som de är snygga att ha när du går i land för att äta på restaurang. Eller för att användas i vardagslivet. Det är smart att satsa på ett märke som Sail Racing som är utformat av seglare. Köp en Sail Racing jacka på Best of Brands så får du en snygg och funktionell jacka för både båtliv och när du är i land. Sail Racing har också mycket schyssta tröjor, hoodies och byxor som både sitter väl, har de rätta fickorna och klarar tuffa tag.

Kläder för både båt och land

Det är många som längtar ut på havet eller sjön. Få segla under semestern och upptäcka fina ställen i både Sverige och andra länder. Sverige har en mycket lång kust och erbjuder ett fint seglarvatten i Östersjön. När du ska iväg och segla behöver du tänka igenom din garderob. Det finns ju inte hur mycket plats som helst på båten. Då är det smart att investera i kläder som både funkar när du seglar och som du ser fräsch och snygg ut när du går i land. När du träffar andra seglare i en vik eller på en brygga. För att ta en öl eller grilla tillsammans. Eller när du ska besöka en restaurang, ett kafé eller en krog längs med kusten eller ute i skärgården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sintea