Att hitta rätt sorts kläder utefter ens egen figur  

Mode innebär att vilket plagg som helst kan vara riktigt snyggt, men att klä sig snyggt handlar mer om att faktiskt ha rätt plagg som passar ens figur. Med andra ord så kan man ha på sig ett riktigt snyggt plagg, men om det inte passar ens figur finns risken att det inte syns eftersom man framhäver fel saker. Det är många som inte vet exakt vilken kroppsform som man faktiskt har, vilket försvårar processen att finna rätt plagg. Tyvärr så upplever många kvinnor att de är större än vad de faktiskt är, och klär sig fel utefter det. Man bör dock komma ihåg att kroppsform inte har något alls att göra med om man är kraftig eller smal, utan handlar om vilket sorts form en kropp har.

Hur hittar man rätt kroppsform?

Först och främst så är alla kroppsformer vackra! Det spelar ingen roll om man har en smal eller kraftig kropp, för det finns alltid något plagg som passar alla. Det gäller bara att finna rätt kroppsform så att plagget visar upp kroppen ännu vackrare. fat boy overweight. Tight shirt on gray backgroundFör att finna sin egen form så bör man först och främst ställa sig framför spegeln och granska sin kropps ordentligt. För att underlätta att finnafinna sin form så kan man sätta på sig svarta, ganska så tighta kläder (men som inte minskar en kurvor) för att lättare kunna tyda vilken form man faktiskt har. Det handlar främst om vart ens former sitter och inte hur de sitter. Sedan bör man följa en formguide som sakligt förklarar vilken form som följer ens figur. Det kan handla om att man är rektangulär, triangelformad eller kanske mer oval.

När man finner rätt kroppsform och väljer att klä sig utefter denna form så upplever de flesta att man faktiskt känner sig snyggare. Detta är dock såklart högst personligt och man behöver verkligen inte följa sin form slaviskt. Det viktigaste är att känna sig vacker och bekväm med sitt klädval. Att känna sig vacker leder oftast till att man utstrålar en självsäkerhet. Det visar på att man är nöjd med den kropp som man har och att man trivs med sig själv. Vill man ha mer information om olika kroppstyper kan man besöka denna hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sintea